Meteen naar de content. Meteen naar de navigatie.

Doneren aan Hart voor Moldavië

Testament

U kunt op een bijzondere manier bijdragen aan onze projecten door Hart voor Moldavië als begunstigde in uw testament op te nemen. Zo draagt u bij aan een betere toekomst voor kwetsbare kinderen en ouderen, ook als u er niet meer bent.

Schakende ouderen in Moldavië

Dit werkt als volgt. U laat een testament opstellen door de notaris. De kosten zijn afhankelijk van de complexiteit van het testament. Het eerste half uur van een oriënterend gesprek is meestal gratis.

U kunt Hart voor Moldavië een vast bedrag (legaat) of een percentage (erfstelling) geven van uw nalatenschap. De notaris zal u meer vertellen over uw testament, maar belangrijk om te weten is dat u uw testament altijd kunt wijzigen.

Omdat Hart voor Moldavië een goed doel is hoeft de stichting geen belasting te betalen over legaten of erfstellingen. Daarmee is het deel van uw nalatenschap dat Hart voor Moldavië ontvangt voor 100% inzetbaar voor de doelstelling van Hart voor Moldavië.

Door middel van ons motto ‘Aandacht voor elkaar’ willen wij ons ontwikkelen tot een kwalitatief sterk en (nationaal) herkenbare stichting.

Denkt u er over om Hart voor Moldavië op te nemen in uw testament, maar twijfelt u of heeft u vragen of wensen? Schroom niet contact met ons op te nemen.