Meteen naar de content. Meteen naar de navigatie.

Doneren aan Hart voor Moldavië

Periodieke schenkingen

Een periodieke gift houdt in dat u een gift in termijnen schenkt voor een periode van ten minste vijf jaar.

Volleyballende Moldavische meisjes

Het voordeel van een periodieke gift is dat het bedrag in zijn geheel fiscaal aftrekbaar is. In het geval van losse giften is dit pas zo als die in totaal hoger zijn dan 1% van uw inkomen. Dus u krijgt geld van de belastingdienst terug, of kunt u meer schenken zonder dat het u netto meer kost.

Behalve u zijn ook de mensen in Moldavië extra geholpen. Als u een periodieke gift schenkt is Hart voor Moldavië voor een langere periode verzekerd van financiële steun. Dit maakt het voor ons makkelijker om projecten te continueren en eventueel uit te breiden omdat we zeker weten dat we de projecten voor een langere periode kunnen financieren. Zo kunnen we de mensen in Moldavië verzekeren van effectieve en langdurige hulp.

Kortom, een periodieke schenking is voor alle partijen voordelig!

Wilt u Hart voor Moldavië periodiek ondersteunen? Dan kunt u de overeenkomst periodieke gift downloaden. Wij vragen u vriendelijk op beide formulieren uw deel in te vullen en te ondertekenen. Als u het dan naar ons toestuurt vullen wij de rest in. Wij zullen een exemplaar naar u terugsturen voor uw administratie.

Voor meer informatie over de periodieke gift en het downloaden van het formulier kunt u de site van de belastingdienst raadplegen: www.belastingdienst.nl.