Meteen naar de content. Meteen naar de navigatie.

Stichting hart voor Moldavië

Tony en Lena Imthorn

Begin november 2022 vertrekken Tony en Lena Imthorn naar Moldavië om daar het werk van Corinne Natic-Anbeek in Casa Natanael over te gaan nemen. Lena is Moldavische en zij en Tony hebben elkaar in 2015 tijdens een stage van Tony in Moldavië ontmoet. Zij zijn getrouwd in 2019 en zijn daarna in Nederland gaan wonen.  

Inmiddels wonen zij al weer een aantal jaar in Nederland maar bleven zij zich altijd geroepen voelen om er te zijn voor hun medemens in Moldavië. In de afgelopen jaren ontstond er contact tussen Tony en Lena en Corinne en Tolya en werd heb uiteindelijk de vraag gesteld of zij het pleeggezin van Corinne en Tolya wilden overnemen. Dit omdat de gezondheid van vooral Tolya achteruit gaat en zij aan het nadenken waren over hun toekomst en die van hun pleegkinderen in Casa Natanael. Voor Tony en Lena voelde dit als hun roeping en in de zomer van 2021 hebben zij besloten om naar Moldavië te gaan.

In de afgelopen jaren ontstond er contact tussen Tony en Lena en Corinne en Tolya en werd uiteindelijk de vraag gesteld of zij het pleeggezin van Corinne en Tolya wilden overnemen.

Voor Tony en Lena is dit natuurlijk een enorme verandering maar ze voelen zich gesterkt door hun achterban en bovenal door het geloof dat deze stap het plan is van God voor hun leven. Afgelopen zomer hebben Tony en Lena kennis gemaakt met de kinderen en hebben zij aan elkaar kunnen wennen. Op dit moment worden de laatste voorbereidingen getroffen voor hun vertrek naar Moldavië. Meer informatie over hun werk in Moldavië vind u bij Casa Natanael op onze website en op de website van Tony en Lena: https://tony-lena.nl/